top of page

Læserne mener

Læserne mener - boganmeldelser - profetens dagbog - guddommelige profetier - Julien C. H. Andersen

 Julien C. H. Andersen
Et liv i tro, kærlighed og i Gud. 


Læserne mener:

 

3. Udtalelse den 12.07.2019.
”Kære Gud og Julien.
Tak for ”Profetens dagbog”. Mit hjerte dansede fra første side. Måtte jeg blive viis, så jeg uden tøven, sagde ”ja tak” til dets vedholdende, kærlige inklinere.
Kærlig hilsen
Pia.


2. Vurderet af Merete Pedersen d. 15.04.2013: i www.bog.nu.dk

Demokratiets udvikling.

Bogen ’Guddommelige profetier’ giver en unik beskrivelse af demokratiets og menneskets historie og fremtid. Den er en fortsættelse af Profetens dagbog.
Retorikken og budskabet er i orden. Bogen åbner især op for forståelsen om mennesket, kærligheden og demokratiets fremtid overalt på jorden.
Profetierne er for de kommende år og de næste årtusinder. De gælder for mennesker, lande og kontinenter. Bogen beskriver på fantastisk vis, hvad demokrati er, og hvordan vi har fået hjælp til at udvikle demokrati f.eks. af Sokrates og andre.

Merete Pedersen
 

1. Vurderet af Søren d. 16.11.2012, kl. 20:18: i www.bog.nu.dk

”Fra Sandhedens kilde

Hermed vil jeg gerne anmelde et par meget interessante bøger ”Profetens dagbog” og ” Guddommelige profetier” af Julien C.H. Andersen.
  Indholdet i bøgerne er skrevet som et kanaliseret budskab fra Gud. Bøgerne er oplysende og givende for alle, der vil lære de grundlæggende åndelige regler for livets adfærd og handlinger samt konsekvenserne for vores adfærd. Alle skylder sig selv at læse de to bøger eventuelt som en start på den åndelige rejse eller for jer, der er åndeligt bevidste, som et supplement for en højere forståelse af sandhedens grundlæggende regler.

Bøgerne ”Profetens dagbog” og ”Guddommelige profetier” er en indføring i Guds egenskaber, hvordan vi skal agere som menneske for at kunne gå den rette vej i livet og derved nå et højere åndeligt niveau. Budskabet i bøgerne er ikke nyt, for sandheden, der er synonym med Gud, har altid været og vil altid være den samme, men sandheden er genfortalt på en måde, som Gud har fundet det rigtigt for at vise den sande vej mellem mennesker og Gud.

I bogen ”Guddommelige Profetier” giver Gud en opskrift på principperne for mennesket, familien, kærligheden, demokratiet og menneskets udvikling i de enkelte lande i verden for de næste mange hundrede år frem i tiden fortalt på en let og forståelig måde.

Begge bøger er et udtryk for Guds vilje og Guds kærlighed til alle mennesker på jorden uanset race, religion og kultur.

Søren Thranow.”
 


 

jesus4.jpg
bottom of page